Gyprocwerken

Gyproc voor alle ruimtes

Gyproc is een uiterst handig materiaal dat zeer makkelijk en snel geplaatst kan worden, zonder al te veel grote werken. De platen worden rechtstreeks gemonteerd op de achterliggende muur of zelfs geheel los daarvan.

Ze zijn dadelijk klaar voor verdere afwerking (verven, behangen, tegelen) en ze kunnen gebruikt worden in elke woon- en leefruimte en de zolder, maar ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken of kelder.

Voor wanden en plafonds

Alles is mogelijk, van minimalistische eenvoud tot uiterst gedetailleerde vormen, dit altijd met een onberispelijke afwerking. Aangezien wij reeds een jarenlange ervaring opgebouwd hebben in het plaatsen van gyproc, kan u bij ons steeds terecht om de nodige inspiratie op te doen en de oneindige mogelijkheden van gyproc te ontdekken. Wij denken met u mee en gaan geen uitdaging uit de weg om een spectaculair eindresultaat te bekomen.

Gyproc kan toegepast worden voor scheidings- en voorzetwanden, verlaagde plafonds, afkastingen... Het is een droge uitvoering die akoestisch en/of thermisch kan geïsoleerd worden. Het is een droog systeem dat via een snelle en praktische montage geplaatst kan worden. Bovendien is gyproc een milieuvriendelijk product.

Realisaties gyprocwerken

GSD renovatie, de geschikte partner voor al uw renovatiewerken

Vraag snel uw gratis offerte aan en ontdek er meer over!